Новость из категории: Новини

Новини коротко

Безкоштовне харчування для дітей
Протягом поточного року в школах за майже 1,1 ( 1, 086) млн.. грн.. було забезпечено безкоштовним харчуванням 1155 учнів початкової ланки, 129 дітей з малозабезпечених сімей , 10 – дітей переселенців, 38 – чиї батьки воюють в АТО, 115 кадетів тощо.
За інформацією hlukhiv-rada.gov.ua/

Суддя Верховного суду - з Кролевця
Одинадцятого листопада, коли Петро ПОРОШЕНКО взяв участь в урочистій церемонії прийняття присяги членами нового Верховного Суду, стало відомо, що почесну посаду обійняла й Алла МАКАРОВЕЦЬ, яка родом з Кролевця, і, за інформацією Суддівство.info, з 2003 по 2013 була суддею місцевого райсуду, а потім працювала в обласному апеляційному суді.
За матеріалами інтернет - видань

"ЕСТАФЕТА ДОБРА"
Минулого тижня вчителі ЗОШ №1 провели акцію "Естафета добра". Тамтешні учні навідалися до кошеняток, цуциків, та інших тваринок, якими опікуються у притулках, та пригостили їх всілякими смаколиками.
Вл. інф.
 
Глухівські волейболісти перемогли у Шостці
Одинадцятого листопала на турнірі пам’яті Віктора ВОЛКОВА, котрий проходив у Шостці, перемогли волейболісти Глухова, здолавши у фіналі команду господарів. Окрім зазначених, нагороди турніру виборювали й представники Чернігова, Конотопу, Свеси.
За інформацією SHOSTKA.INFO
Промисловість району: поки з мінусом
Промисловий сектор Глухівського району, який представляють лісгосп, Баницький кар'єр кварцитів і Заруцький вапняковий завод, виробив продукції на понад 47 млн. грн., що 2,5 % менше ніж на той же період минулого року.
За даними районного управління економіки
Поновлено на посаді
Суд поновив на посаді керівника міського управління соцзахисту Ларису ГРОМАК, зобов’язавши міську владу виплатити їй компенсацію – близько 30 тис. грн., за час вимушеного «відгулу».
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости