Новость из категории: Інформація

Профілактичний захід під умовною назвою «Мігрант»

Правоохоронці глухівщини з початку відпрацювання виявили 12 нелегальних мігрантів, які незаконно перебували на території України. У сьогоднішній день на території держави почастішали випадки незаконного перебування іноземців на України. Під час проведення на території обслуговування Глухівського відділу поліції профілактичних заходів «Мігрант» з 26.10.2017 року по теперішній час 23.11.2017, правоохоронцями виявлено 12 нелегальних мігрантів та прийнято 11 рішень про примусове їх повернення.

Так, з початку відпрацювання Глухівським МВУДМС України складено 12 протоколів за ст..203 КУпАП на мігрантів, які порушили правила перебування на території держави, 2 адміністративні протоколи за ст..205 КУпАП, особи які запросили в Україну іноземців і осіб без громадянства в приватних справах і надали їм жилу площу. Відносно цих громадян до УДМС України в Сумській області направлено 11 подань про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження, з них 11 задоволені. Також, за час заходів направлено 2 подання про скорочення строку тимчасового перебування на території України. Накладено штрафів порушникам законодавства про правовий статус іноземця та осіб без громадянства на суму 6120 гривень, стягнуто штрафів на суму – 6120 гривень.
 
- Окрім цього, особовим складом Глухівського відділом поліції перевіряється законність перебування на території України 42 осіб – іноземців, котрі постійно та 20 осіб, котрі тимчасово проживають на території обслуговування. – коментує начальник Глухівського відділу поліції Леонід Бібік, - також працівниками відділу складено 85 протоколів про адміністративні правопорушення стосовно іноземців, які порушили правила дорожнього руху.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости