Новость из категории: Інформація

На Сумщині розпочалась операція «Перевізник»

Майже місяць на Сумщині буде тривати комплексні цільові заходи під умовною назвою «Перевізник – Зима». В цей період правоохоронці будуть проводити ряд профілактичних заходів націлених на виявлення недобросовісних перевізників, які допускають порушення транспортного законодавства.

На Сумщині розпочалась операція «Перевізник»

Перевірка технічного стану громадського автотранспорту та готовність його до зими: заміна шин, справність приладів обігріву стекол та салону. Крім того, зберігання транспорту загального користування за місцем їх стоянки, організація перед рейсового контролю технічного стану автобусів та проходження їх водіями щозмінного медичного огляду. Саме на це, в першу чергу, будуть звертати увагу правоохоронці під час проведення комплексних профілактичних заходів. Адже всім відомо, що від технічного стану транспортних засобів та здоров’я керманича залежить життя і безпека пасажирів.

У разі виявлення правопорушників у сфері транспортного законодавства, поліцейські буду складати на них відповідні адміністративні протоколи. За грубі порушення чинного законодавства – правоохоронці будуть ініціювати анулювання ліцензії.
Тож полісмени звертаються до небайдужих громадян з проханням повідомляти до поліції про виявлені факти неналежного технічного стану громадського автотранспорту та підозрілу поведінку водіїв, порушення ними правил дорожнього руху.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости