Новость из категории: Статті

День Святого Миколая

Є свято особливе, на нього чекають усі – і дорослі і діти. Це свято – Святого Миколая . Усі ми віримо, що Святий Миколай буде до нас ласкавим, обдарує нас солодощами та іншими дарунками. Дев’ятнадцятого грудня у Глухівському міському центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів студентами Глухівського національного педагогічного університету та професійно-педагогічного коледжу Глухівського НПУ імені О. Довженка проведено «Свято Святого Миколая». Актова зала реабілітаційного центру була повністю заповнена дітьми та їхніми батьками. Панувала атмосфера свята. До дітей, які вкрай потребують уваги і піклування з солодощами на свято завітали : начальник управління соціального захисту населення Лариса Громак та начальник управління Пенсійного Фонду України в місті Глухові та Глухівському районі Оксана Бурлака. Традиційно в цей світлий день з подарунками до нашого центру приїхав Андрій Деркач, народний депутат України .

Він привітав всіх присутніх зі святом, побажав міцного здоров’я , добробуту та мирного неба над головами. Діти отримали смачні солодкі подарунки, а реабілітаційний центр мікрохвильову піч. Студенти Глухівського НПУ ім. О. Довженка провели благодійну акцію «Подаруй промінчик добра – зігрій дитині серце!», на виручені кошти вони придбали та подарували Глухівському міському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів побутові прилади . Цього дня всі були щасливими - і ті, що робили подарунки, і ті, хто їх отримував, бо найбільше щастя в житті – це робити добро. Найкращою подякою для представників влади були усміхнені очі малюків та теплі вдячні погляди батьків і педагогів. А головна перевага цього свята криється в його магічності, завдяки якій, слідуючи традиціям християнської моралі, діти отримали додаткову частку тепла, доброти і любові до ближнього, щоб потім передати цю традицію наступним поколінням.

І, доки живі традиції та історія, житиме народ. Глухівський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів щиро вдячні за допомогу в організації свята : Андрію Деркачу народному депутату Верховної Ради України , Оксані Бурлаці начальнику управління Пенсійного Фонду України в місті Глухові та Глухівському районі , ТОВ «Велетень» та особисто Надія Вайло , студентам професійно-педагогічного коледжу та студентам Глухівського НПУ імені Олександра Довженка . І на передодні Нового року хочеться побажати всім радості, щастя, здоров’я, багатства та довгого віку.
 
Тамара Ярина , директор Глухівського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости