Новость из категории: Спорт

Свято жіночого волейболу у Глухові

Переможу себе, здолаю. Сьогодні фініш буде мій! О Спорт, я виклик твій приймаю!

Доброго зимового дня 23 грудня велика спортивна зала Глухівського національному педагогічному університету імені Олександра Довженка зібрала спортсменів та глядачів на жіночі волейбольні змагання за Кубок Глухівського міського голови. Урочисте відкриття турніру пройшло на дуже оптимістичній ноті, супроводжуючись змістовним інформаційним та музичним оформленням. Спортсменів та вболівальників привітали заступник міського голови Маріана ВАСИЛЬЄВА, директор ТОВ «Велетень» Надія ВАЙЛО та депутат обласної ради (вона ж і секретар змагань) Марина КОНЯЄВА.

Певні, що вболівальники отримали неабиякий заряд позитивних емоцій, спостерігаючи майстерну комбінаційну гру учасників. Звичайно учасники дещо різнилися за класом і фізичними спроможностями гравців, але всі грали, можна сказати, з вогником. На цьому турнірі можна було побачити те, чим притягує до себе волейбол: закручені подачі, організовані блоки, відведені паси, т. зв. пайпи, і навіть славнозвісний прийом «надівання на вуха» тощо. У виконанні дівчат все це виглядало ще й дуже тонко й елегантно. І в залі панувала така атмосфера, що, здавалося, глядачі ось-ось підуть допомагати своїм улюбленцям.

Окремо треба відзначити чіткі дії суддівської колегія на чолі з головним суддею Юрієм АРТЕМЕНКОМ.
Підсумкова таблиця змагань виглядає наступним чином:
1. Суми;
2. ВК ім.К.Реви (Глухів);
3. «Велетень» (Глухів);
4. Семенівка (Чернігівщина);
5. Недригайлів;
6. Кролевець.
Кожен учасник отримав пам’ятну відзнаку-вимпел, та подарунок від спонсорів. Команди-призери відзначені грамотами, дипломами, медалями, та грошовими подарунками; кращі гравці нагороджені пам’ятними статуетками.
Подбали організатори і про те, щоб гості змогли й добре відпочити за дружнім спілкуванням з гарячим чаєм та печивом під час виступів творчого танцювального колективу.
В нашому місті дуже багато доброзичливих людей, за допомогою яких спортивне свято стало дійсно вражаючим і запам’ятається надовго всім учасникам змагань. Відділ молоді та спорту Глухівської міської ради засвідчує свою щиру вдячність за підтримку спортивного заходу ГНПУ ім. О. Довженка, ТОВ «Велетень» і «Десналенд», депутату обласної ради Андрію БОЖКУ, голові ради підприємців при виконавчому комітеті Глухівської міської ради Едуарду ШТЕПУРІ.

Катерина ФЕСЕНКО



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости