Новость из категории: Новини

Глухівські поліцейські виявили близько трьох кілограмів наркотичної сировини

Житель м. Глухів в домоволодінні зберігав близько трьох кілограмів канабісу та шість набоїв. Як пояснив 35-річний громадянин рослини він вживав сам, а набої зберігав для «краси». Співробітники сектору кримінальної поліції Глухівського відділу поліції отримали інформацію про одного з жителів міста, що може зберігати наркотики. Отримавши санкцію суду на огляд квартири, правоохоронці завітали до 35-річного чоловіка додому, раніше судимого за вчинення злочинів у сфері обігу наркотичних засобів. Полісменів чекала чудова знахідка, було вилучено близько трьох кілограмів рослинної речовини схожої на канабіс. Знахідка зберігалась у всіх закутах квартири.

А згодом були виявлені набої. Підозрюваний пояснює, що знаходив дикорослу нарковмісну речовину і виготовляв канабіс для власного вживання, а боєприпаси знаходив на вулиці та колекціонував. Наразі все виявлене працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Якщо експертиза підтвердить нарковмісність «знахідки», власнику домоволодіння може загрожувати до п’яти років позбавлення волі.
 
Глухівський відділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости