Новость из категории: Новини

Новини коротко

Економлять на касирах

Заступник начальника Департаменту пасажирських перевезень далекого прямування "Укрзалізниці” Олександр КРАСНОШТАН повідомив, що підприємство найближчим часом планує продавати через сайт половину квитків на поїзди. Це приведе до закриття кас на невеликих вокзалах. Схоже, нам треба звикати до придбання квитків через всесвітню Мережу.

За інформацією golos-chasu.info

З третьої спроби

Непростою та тривалою виявилася процедура заміщення депутата Глухівської районної ради від ВО «Батьківщина». Виборна посада звільнилася у зв’язку зі смертю Миколи МИЛКИ. На його місце мав заступити наступний за списком – Василь ТЕРЕЩЕНКО з Фотовижа. Він, однак, відмовився від повноважень. Те ж саме зробив і Євген САПУТІН (Соснівка). Лише Іван КРАВЧЕНКО зі Слоута, нарешті, перебрав на себе повноваження народного обранця.

Вл. інф.

Лікарів – за кордон

До доволі нестандартного кроку в справі підвищення якості медобслуговування вдалися у сусідній Шостці. Тутешній міський голова Микола НОГА запропонував цього понеділка на апаратній нараді поміркувати над наданням місцевим ескулапам можливості навчатися та стажуватися за кордоном, і, це мабуть головне, міська влада готова виділяти на це кошти.

За інформацією shostka.info

Грип та ГРВІ на Глухівщині: краще ніж раніше, але ненабагато

Показник захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) за сьомий тиждень моніторингу на території району зменшився 1,3 рази в порівнянні з минулим тижнем, але перевищує середній обласний показник на 48,5%. Рівень захворюваності за тиждень становить 374,0 на 100 тис. мешканців, середньообласний пороговий рівень – 251,8/100 тис.

За інформацією глухівського лабораторного центру



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости