Новость из категории: Новини / Новини з відео

Сесія: знову – жодного порозуміння (відео)

Чергове засідання сесії, призначене 20 березня - вже у залі засідань міської ради – не відбулося, як і очікувалося.

Депутати «Волі народа», «Солідарності», УКРОПУ, та соціал- демократичної партії відмовилися брати участь у роботі сесії, продовжуючи настоювати на прийнятті «Бюджету 1 березня». Попередньо, о 10.00, відбулося засідання узгоджувальної ради з головами фракцій і позафракційними депутатам – аби знайти бодай якесь порозуміння щодо проведення сесії та прийняття бюджету. Деякі представники «опозиції» ледь не стукаючи себе у груди, обіцяли: тільки-но мер погодиться на зібрання у міськраді, вони прийдуть на сесію, і …

Мария Коняева

«...Повною неповагою до депутатів і жителів міста можна назвати спроби міського голови зібрати сесію у вівторок, 20.03.2018 р. у міському палаці культури. Четвертий раз сесія не проводиться, міський голова розуміє, що і цього разу депутати не зберуться і все одно принципово збирає сесію саме у палаці культури..
Глухівський «УКРОП» вимагає від міського голови проведення сесії у відповідних умовах - у приміщенні міськвиконкому…»

www.facebook.com

Секретар міськради Олена ДЕМІШЕВА заявила: влада згодна була винести бюджет за межі обговорення – аби разом прийняти термінові невідкладні рішення: з земельних питань, наприклад. Не прийшли. Ось що з цього приводу написав автор FB - сторінки Глухівської міської ради:

Подивитися в очі своїм виборцям та звітувати перед ними про свою бездіяльність мужності їм, як і завжди, забракло.
Їх місця в залі зайняли справжні господарі в місті - глухівчани. Своїм прикладом вони показали всім, що депутатам, які байдужі до долі Глухова, нема місця в депутатському корпусі Глухівськоі міської ради.

Маємо констатувати, що ситуація з бюджетом, міською радою, й т. п. отримує все більше ознак колапсу. На фоні протистояння між головними фігурантами конфлікту продовжує набирати оберти скандал навколо представників соціал – демократичної партії (колишня ППЛ Сергія Капліна). Пару тижнів тому у мережі з`явився лист керівництва міського осередку «есдеків», де відкрито ставилося питання про відкликання їх представників на чолі Тетяною МИХАЙЛИК з міської ради. Обласний представник соціал-демократів, що відвідав вчорашнє, зірване, засідання, знову озвучив такі наміри. Що ж, не виключено, нас очікує дуже цікава – чи не безпрецедентна в історії сучасної України подія.

Вл інф., фото Оксани ДРУПП



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости