Новость из категории: Новини / Події

На Сумщині розповсюджувач порнографічної продукції постане перед судом

23-річний житель Путивля в мережі Інтернет розміщав фото порнографічного характеру. Поліцейським, які його викрили, пояснив, що в такий спосіб намагався познайомитись з дівчатами. Правоохоронці кваліфікували його дій як виготовлення та розповсюдження порнографічних матеріалів і розпочали кримінальне провадження, яке на сьогодні вже скеровано до суду.

На Сумщині розповсюджувач порнографічної продукції постане перед судом

Юнака оперативники вирахували, коли моніторили мережу Інтернет на предмет розповсюдження порнографічних матеріалів. Останній активно займався пошуком статевих партнерів.

«Юнак розміщував фото порнографічного характеру як свої, так і чужі, маючи на меті познайомитись з дівчатами. Його навіть не бентежив той факт, що подібні «картинки» могли подивитися неповнолітні користувачі соцмереж, - коментує Володимир Кравченко, начальник відділу боротьби зі злочинами пов’язаних з торгівлею людьми ГУНП. – Дані фото були піддані експертизі, де фахівці визнали їх порнографічними та забороненими до обігу».

За даним фактом було відкрите кримінальні провадження за ч.1 ст.301 «Виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів» Кримінального кодексу України, яке сьогодні вже спрямоване до суду. Бажання знайти дівчину в такий протизаконний спосіб може коштувати юнакові сплати чималого штрафу, чи навіть обмеження волі строком до трьох років.

Відділ комунікації поліції в Сумській області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости