Новость из категории: Новини

Новини коротко

Новій школі – новий вчитель

Минулої середи, 4 квітня, на факультеті початкової освіти ГНПУ ім. О. Довженка проведено круглий стіл «Новій школі - новий учитель», у рамках якого відбулася зустріч з методистами початкової освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО З. В. ДЕКУНОВОЮ та А. М. ЛАВСЬКОЮ.

За інформацією new.gnpu.edu.ua

Тариф на воду знову зросте
За інформацією Глухівського комунального виробничого управління водогінно - каналізаційного господарства

Не пройшло і року з моменту подорожчання послуг водоканалу, і знову - тариф підвищують: до майже 10 (9,9)грн./ м³ - з водопостачання, 22, 45 грн. – водовідведення. Пояснення водоканалу з цього приводу, можна сказати, класичні: здорожчання електроенергії, паливно-мастильних матеріалів, збільшення мінімальної заробітної плати, амортизаційних відрахувань, податків і зборів. 

Проти наркотиків та СНІДу

З нагоди Дня здоров’я минулого тижня у Глухівському вищому професійному училищі проведено акцію «Ми проти наркотиків та СНІДу», з переглядом соціального відеоролика «За межами свідомості. Спайс…» та роздаванням буклетів тематики дотримання здорового способу життя.

Вл. інф.

Успіх Кирила КАДУРІНА

Вихованець Глухівської школи мистецтв Кирило КАДУРІН став другим у середній віковій категорії VI Міжнародного інструментального конкурсу Євгена Станковича, який проходив у столиці з 23 березня по 2 квітня.

За інформацією Глухівської школи мистецтв

Пийте лише з водогону

Згідно з інформацією глухівського підрозділу обласного лабораторного центру (колишня СЕС), з 929 проб питної води централізованого водогону, відібраних минулого року, лише 67, або 7,2% не відповідали вимогам санітарних норм, тоді як з природних джерел мали відхилення від нормативних вимог 25 - 50% проб. А ще від 60% до 80% проб грунтових вод виявилися суттєво забрудненими нітратами. Їхній вміст коливався в межах 60 - 900 мг/куб.дм., при нормі – 50 мг.

За інформацією Глухівського відділу Сумського лабораторного центру



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости