Новость из категории: Статті

З нагоди Дня Перемоги

Цього року наша країна відзначає 73-ю МИРНУ ВЕСНУ. Напередодні свята – Дня Перемоги в Центрі ДЮТ зібралися волонтери відділення Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про лiтніх в Украінi».

Привітати гостей прийшли учні 3 кл. ЗОШ І-ІІІ ст № 2, класний керівник Андросенко Г.М. Діти виконали літературно-музичну композицію, нагадавши про героїчний подвиг нашого народу в роки Другої світової війни і подарували квіти всім присутнім. З вступним словом виступив голова Ради ветеранів міста Мельник А.В., громадський діяч Ніна Радинська поділилася своїми спогадами в нарисах про події тих трагічних років. В ході зустрічі лунали вірші, пісні у виконанні волонтерів. 9 Травня - День Перемоги - свято світле і сумне одночасно. Забути про трагедію цілого покоління неможливо! На жаль учасників тих страшних подій залишилося дуже мало, і ми зобов'язані піклуватися про них.

Давайте не будемо забувати якою ціною була завойована Перемога, і збережемо такий крихкий мир! По закінченню заходу всіх присутніх пригостили кавою, чаєм та солодощами. Свято пройшло за підтримки фонду «Пам’ять. Відповідальність. Майбутнє.»(Німеччина). Директор «ТЛУ» в г.Глухів Александренко Т. П.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости