Новость из категории: Новини

Новини коротко

Ознайомлюватимуть дітей з народними традиціями

У Глуховському краєзнавчому музеї стартував народознавчий квест "Весняночка-паняночка", метою якого є долучення підростаючого покоління до відродження звичаїв, обрядів, традицій, вірувань наших предків. В його рамках діти братимуть участь у старовинних іграх, хороводах та календарно-обрядових дійствах.

За інформацією Глухівського краєзнавчого музею

Як фінансувати освіту об’єднаних громад

За підтримки Програми "U-LEAD з Європою" та Мінрегіону в Глухові выдбувся семінар "Секторальні фінанси: фінансування освіти в ОТГ". Його учасники, серед іншого, розглядали по-новому розраховувати освітню субвенцію, планувати мережі освіти в ОТГ. Наводилися успішні приклади реформування мережі та створення опорних шкіл.

Вл. інф.

Шукають господарів

Управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради оголосило конкурс на визначення суб’єктів господарювання по утриманню пляжів на Чернеччині, Скоропадському озері, а також у міському парку відпочинку та сквері Терещенка.

Вл. інф.

За рахунок районного бюджету

За рахунок районного бюджету будуть придбані путівки для 5 дітей учасників АТО, котрі виявили бажання оздоровитися у приміському оздоровчому таборі «Сонячний». Загалом на Глухівщині налічується 40 таких дітей .

За інформацією Глухівської РДА

Звести рахунки з життям …

За даними поліції, на червень від початку року добровільно вкоротили собі віку 103 мешканці Сумщини. Це дещо менше, ніж за аналогічний період минулого року (103).

За інформацією ГУНП Сумської області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости