Новость из категории: Новини / Події

На Глухівщині затримано жінку, яка обікрала власних сестру та племінницю

Мешканка одного з сіл Глухівщини, аби розв’язати власні проблеми з грошима, викрала в домівках племінниці та сестри ювелірні вироби з золота та отримала за них гроші в ломбарді. Правоохоронці швидко розшукали крадійку та запропонували жінці повернути закладені коштовності їх родичам. До Глухівського районного відділу поліції звернулася місцева жителька, та повідомила, що після перебування у неї в гостях рідної тітки, вона вже кілька днів не може знайти свої золоті сережки. Як з’ясували правоохоронці, одного дня в гості до дівчини завітала її тітка і поки племінниця вийшла з будинку кудись у своїх справах, гостя швиденько поклала собі в кишеню золоті сережки, знаючи місце де вони зберігаються. Через кілька днів історія повторилася, щоправда тепер крадіжку 37-річна жінка скоїла з помешкання своєї сестри, коли та запросила її до себе в гості.

Тут після візиту рідні «кудись поділися» золоті чоловіча каблучка, обручка та ланцюжок з кулонами. «Поспілкувавшись між собою, окрадені племінниця та сестра, почали здогадуватися, хто міг вчинити у них крадіжки коштовностей, та звернулися зі своїми підозрами до поліції, - коментує начальник Глухівського відділу поліції Роман Невожай. – Ми відкрили кримінальне провадження за ч.2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та швидко з’ясували, що вкрадені у родичів ювелірні вироби зловмисниця здала в ломбард, отримавши за них гроші у сумі близько 6500 гривень, які планувала витратити на погашення боргу за газ і електроенергію.

Зрозумівши, що покарання не уникнути, нечиста на руку родичка, аби пом’якшити свою провину, викупила з ломбарду закладені нею ж речі, а поліція вже повернула їх справжнім власникам». Проте, незважаючи на це, навряд між сестрами та племінницею стосунки будуть такими ж щирими як колись.
 
Глухівський віділ поліції


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости