Новость из категории: Спорт

«Пляжний мікст» на Павлівці

29 липня на волейбольному майданчику зони відпочинку Павлівського озера відбувся турнір з дуже популярного у Глухові пляжного волейболу - "Пляжний мікст". Вперше за історію подібних турнірів у Глухові склад команд був змішаним: чоловік - спортсмен, плюс представниця прекрасної статі. Змаганням передував добрий промоушен, а тому навколо головної арени, на свіжому підстриженому моріжку, зібралося чимало поціновувачів гри, яка для глухівчан, може й не під першим номером, але, враховуючи низку історичних моментів, славетні волейбольні традиції, явно не другим. Участь у турнірі взяли 12 пар - для змагання з цього виду спорту доволі багато.

Тож пристрасті на майданчику та навколо вирували цілий день. Ігри проходили за олімпійською системою, до двох поразок. Слабких тілом і духом серед гравців не було. У командах – майже виключно досвідчені спортсмени. Тож всі поєдинки, що відбулися цього дуже теплого літнього дня, були сповнені напруженої спортивної боротьби, жаги до перемоги. До градусів на рисці термометра, додалися, мабуть, і ті, що інколи примушують забути про спеку чи холод, і, водночас – битися частіше серця спортсменів та вболівальників. Останні підтримували своїх улюбленців дуже гучно, плюс музичний супровід – ще додаткові «градуси».

Тож інтрига змагань ставала все заплутанішою, зростала з кожним відіграним матчем, пристрасті загострювалися. Сильнішою, зрештою, виявилася пара у складі Сергія БОРЦЯ та Катерини ОВЧИННИК. На другому місці Олександр НОРЕЦЬ – Аліна ЗІНЧЕНКО, треті – Євген БІЛИЙ та Вікторія КИСІЛЬ. Всіх зазначених нагороджено іменними грамотами, медалями, кубками.
 
Вл. інф., фото Миколи КОЛТАКОВА (facebook.com/groups/glukhivsports/)


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости