Новость из категории: Спорт

Чотирнадцятирічна переможиця, титулований переможець…

Одним з найпомітніших спортивних заходів нинішнього Дня міста, безперечно, став, безперечно, організований МЦФЗН «Спорт для всіх» за допомоги ФСК «Гармонія» турнір з армспорту «Могутня рука гетьмана». Він проходив у сквері Бортнянського - Березовського, за участі та присутності чисельних шанувальників силових єдиноборств.

За визнані народною традицією одними з найпереконливіших свідоцтва міці тіла й духу змагалося дванадцять хлопців та шестеро дівчат.

Представники сильної статі явили майже тридцять захоплюючих двобоїв – «пережимань» - т. зв. армфайтів. Особливо захоплюючим було змагання між собою братів КАРПЕНКІВ – Миколи та Ігоря. Врешті-решт сильнішим виявився перший, який зустрівся з титулованим Сергієм ШИЛІНИМ, і програв, ставши срібним призером. Ігорю дісталася бронзова нагорода. Тож, наголошуємо, першим переможцем «Могутньої руки гетьмана» є С. Шилін.

Несподівано захоплюючими виявилися змагання серед дівчат, де перемогла

14-річна глухівчанка Ангеліна МОКРОГУЗ, яка увійшла до кола учасників ледь не в останній момент,ставши справжнім відкриттям турніру. Вона пройшла турнір без жодної поразки і заслужено перемогла. Срібна нагорода у Регіни МАРМУС, бронза - Алли ГОРОВОЇ.

Переможців та призерів нагороджено ексклюзивними дипломами, медалями, іншими призами та футболками з принтом "Я ♥ Глухів".

Турнір «Могутня рука гетьмана», результати

Жінки
1. Ангеліна МОКРОГУЗ
2. Регіна МАРМУС
3. Алла ГОРОВА

Чоловіки
1. Сергій ШИЛІН
2. Микола КАРПЕНКО
3. Ігор КАРПЕНКО



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости