Новость из категории: Інформація

Не піддавайся на рекламу

Напередодні виборів кожна політична сила прагне залучити якомога більше виборців. Передвиборна гонка перетворюється в змаганні політичних сил зі створення найбільш переконливою реклами але досвід показує що все закінчиться лише словами як тільки кандидати приходять до влади всіх обіцянки кануть в лету.

Не піддавайся на рекламу

Виборці відчувають себе обдуреними знову скаржиться на життя на політиків на несправедливість і так кожен вибори. Зупинись! Не дай себе обдурити. Якими б солодкими не були пісні кандидатів, не піддавайтеся на рекламу. Дерево судять по плодами, а людини у справах. Оціни сам справи свого фаворита. Переконайся в тому що його слова відповідають діям.

В такому разі у пригоді вам стане громадська організація Чесно. Вона являє собою об'єднання активістів і волонтерів, яке збирає і надає громадськості інформацію про діяльність політичних сил їх представників. Щоб перевірити свого кандидата вам зовсім не потрібно переглядати всі ток-шоу газети та інші інформаційні ресурси.

Досить просто відвідати сайт на якому ви можете ввести дані про своє фаворита. Та отримати вичерпний опис його кар'єри. Завдяки цій інформації ви зможете дізнатися наскільки відповідає слова кандидатів сказані в рекламних роликах їх дією можете оцінити їх як політичних діячів і прийняти рішення - чи варто віддавати їм свій голос.

Тільки такий підхід до виборів дозволить змінити систему і привести до влади лише гідних керівників. Можливість отримання інформації виключає ймовірність голосування наосліп. Знаючи про діяння своїх кандидатів ви зможете прийняти єдино правильне рішення.

«Чесно» - це не політична організація. Вона складається з незалежних експертів а також представників громадськості. Портал «Чесно» носить виключно інформаційний характер. На ньому ви Чи не знайдете агітаційної інформації і пропаганди.

Вся інформація представлена ​​на сайті базується не на особисте ставлення автора до діячів, а на достовірних фактах. Спираючись на ці факти Ви самостійно формуєте портрет свого кандидата і вирішуєте чи варто віддавати голос на його користь.

Перевірка кандидата займе зовсім небагато часу вам досить відвідати сайт ввести прізвище та ім'я представника політичної сили та ознайомиться з даними, які вдалося зібрати волонтерам. Активісти «Чесно» намагаються зафіксувати навіть найменші правопорушення, скоєні можновладцями і висвітлити їх на осуд спільноти.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости