Новость из категории: Новини

Траса Глухів – Катеринівка: йде ремонт

Нині йде ремонт шляхового покриття на ще недавно дуже проблемній ділянці міжнародного транспортного коридору Глухів – МПП «Катеринівкка». Ремонтують дуже якісно – не знаємо чи за європейськими стандартами, але з вирівнюванням та фрезерування старого покриття, укладанням декількох шарів: асфальтобетону, і, власне, асфальту.

Ось як коментує це «шляхове диво» відомий громадський активіст Микола БУРЯК: Действительно в нашем городе и районе ТАКОГО ЕЩЁ НЕ БЫЛО!!! Ждём-с, что будет дальше???!!! НО ЕСТЬ ПРИЧИНЫ ДЛЯ БЕСПОКОЙСТВА... Первое - КАК СОХРАНИТЬ ДОРОГУ при том, что день и ночь, УЖЕ СЕЙЧАС(!), по этой дороге мчат большегрузные ЗЕРНОВОЗЫ, перевозящие по 30 - 70 т. зерна и других грузов!!! А ведь стоят знаки 7 тонн на одну ось!!! Кстати, раньше, согласно всех законодательных актов и норм, вдоль дороги шла ГРУНТОВАЯ ДОРОГА, по которой ездили большегрузные авто, трактора, комбайны и т.д. На сегодня эти все дороги перепаханы!!! Как будет дальше? Возможно местная власть побеспокоится о восстановлении утраченного и благодаря этому НОВАЯ ДОРОГА СОХРАНИТСЯ ДОЛЬШЕ???
 
Висловлюється багато думок і на рахунок, хто посприяв виділенню коштів, 40 млн. грн.. з державного бюджету, на цю дорогу. Дехто відносить це на заслугу відомого нардепа Андрія ДЕРКАЧА,. Жодним чином не принижуючи його заслуг, відзначимо, однак, і роль іншого народного обранця – Павла КИШКАРЯ. Саме він звернув увагу прем’єра Володимира ГРОЙСМАНА (депутатське звернення № 1026/ппп/18 від 4. 05. 18р. на жахливий стан доріг (крім шляху до МПП там згадувалася й дорога на Шалигіно, інші комунікації) в нашому прикордонному регіоні, вказавши, серед іншого, що це є чинник «розгойдування ситуації із боку країни – агресора». Невдовзі з`явилося доручення віце – прем’єра Володимира КІСТІОНА ( 25 травня за №111449), адресоване міністру інфраструктури В. ОМЕЛЯНУ, керівнику Укравтодору С. НОВАКУ та голові Сумської ОДА М. КЛОЧКУ розглянути порушені питання і поінформувати про результати народного депутата й Кабмін. Це стало початком процесу, який укінцевому витоку і привів до очікуваного шляхового ремонту.
 
Семен КОВКІН


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости