Новость из категории: Новини / Новини з відео

Мер Глухова Мішель Терещенко заявив про намір балотуватися в президенти (відео)

Про це він повідомив у понеділок, 1 жовтня, під час прес-конференції у Києві. "Я вимушений балотуватися на пост президента України", - заявив він. За словами Терещенка, його мета "демонтувати існуючу олігархічну систему" в Україні, для чого він планує зібрати команду "Професійних державних управлінців".

"Не для того я повертався в країну предків, відмовлявся від французького паспорта і отримував українське громадянство, щоб купка негідників, які присвоїли собі українську державу, вижила мене з міста і країни моїх предків", - підкреслив він. Терещенко заявив, що серед інших кандидатів в президенти немає людини, здатної реформувати країну і побороти корупцію. Він відмітив, що не бачить сенсу далі залишатися мером, оскільки політичні сили в місцевих радах і центральна влада перешкоджають реформам і не дають можливості впливати на процеси в місті.

28 вересня на позачерговій сесії міськради, що не відбулася через відсутність депутатів від партій: «Волі народу», «Укропу», «БПП», Терещенко заявив, що складає повноваження міського голови Глухова із-за саботажу з боку депутатів міської ради.
 
Вл.інф.
Фото Романа Матющенка



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости