Новость из категории: Новини / Новини з відео

Чемпіонат з воркауту: другий, традиційний (відео)

В неділю, 14 жовтня 2018 року відбувся Другий відкритий чемпіонат міста Глухів з WORKOUT.

Це на диво був чудовий, сонячний день, з самого ранку біля майданчику зібралось дуже багато дітей, молодих спортсменів, вболівальників, а також глядачі, які почали сходитися на музику, яка лунала в українському стилі.

Офіційна частина розпочалася привітальними словами голови оргкомітету змагань Губенка Віктора та голови ГО військово-патріотичного руху в м.Глухові «Джура» Негреби Юрія, які привітали учасників змагань та всіх присутніх з святом Святої Покрови, Днем захисника вітчизни, днем створення УПА та Днем Козацтва України. Побажали учасникам успіхів та високих результатів у змаганнях.

 

Змагання розпочались з показових виступів найкращих спортсменів Сумської області в номінації Freestyle, які продемонстрували свої здібності та навички роботи на перекладені та брусах з різноманітними викрутасами, перехопленнями, силовими утриманнями, що зарядило всіх глядачів величезною порцією адреналіну. Це були: Володимир Вишневецький, Роман Яловенко та чарівна дівчинка ЛейлаМегдієва.

Цього року змагання проходили в трьох категорія :

 

- Двоєборство: віджимання на брусах з додатковою +25 кг та підтягування на перекладені +15 кг;

- StreetLifting: віджимання на брусах та підтягування на перекладені з максимальною вагою;

- Номінація для глядачів: віджимання брусах та підтягування на перекладені;

Цього року також були встановлені рекорди в номінаціях з максимальною вагою: Олександр Жук (м.Глухів) - в підтягуванні на перекладені з додаткової вагою, за один раз 72,5 кг, Володимир Вишневецький (смт.Шалигіне) – в віджиманні на брусах з додатковою вагою, за один раз – 105 кг. Ці спортсмени до речі так і розділили перше та друге місце в різних номінаціях, де спочатку переміг Володимир Вишневецький а потім Олександр Жук, а ось Богдан Привалов (м.Суми) двічі виборов третє місце.

За результатами змагань були визначені переможці та вручені цінні подарунки в категорія для професіоналів були вручені грошові призи: за 1 місце - 500,00 грн., 2 місце – 300,00 грн., 3 місце – 200,00 грн.. В номінація для глядачів з метою популяризації спорту завдяки спонсорам від спортклубів були вручені абонентські квитки на безкоштовне заняття в спортивних клубах ФСК «Гармонія» та ФК «MAXIMUS». Протягом всього часу змагань, глядачі та учасники були забезпечені гарячим узваром та різними смаколиками, які з великим задоволенням їли та ласували дітлахи.

 

Звичайно, що цих змагань могло і не бути, як би небайдужі мешканці нашого міста, спонсори: Федор Акимович Шутко та Надія Олексіївна Вайло, які в повному обсязі забезпечили учасників грошовими подарунками серед професійних спортсменів. А також в якості спонсорів виступили ФКС «Гармонія» в особі Фелікса Колтакова та ФК «MAXIMUS» в особі Генадія Матушкіна. Також чималих зусиль та власних коштів доклали до організації цього заходу оргкомітет змагань: Шутко Ф.А., Губенко В.Г., Яворський С., Негреба Ю.Л., Белінський Д.О.

Оргкомітет змагань хоче висловити особливу подяку в проведення заходу особисто:

- Миколі Колтакову, який забезпечив спортивним інвентарем змагання;

- Роману Дзекелеву, який в якості ведучого, з запалом та гумором вів захід;

- Суддівській бригаді змагань: Миколі Колесніку, В’ячеславу Кириченку, Василю Гейку, Валерію Дручку, які на високому професійному рівні судили змагання та забезпечували належні умови спортсменів, підчас для змагань;

- Миколі Захарченко, за відео зйомку змагань;

- Миколі Колесніку – голову Сумської організації «StreetWorkoutSumy»за допомогу в організації чемпіонату, популяризацію Workout в Сумській області та Україні в цілому, популяризацію здорового способу життя;

На останок що хотілося б сказати …

Друзі, спорт - це запорука здорової нації!

Тому підчас завершення змагань після вручення дипломів та цінних призів учасникам, оргкомітетом було оголошено, що відтепер кожного року, в на День захисника України, Святої Покрови, День Козацтва, в місті Глухові будуть відбуватися «Відкритий чемпіонат Глухова з Workout».

Офіційна частина змагань була завершена виконанням гімну України усіма присутніми на змагання.

Віктор ГУБЕНКО

Більше фото за посиланням



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости