Новость из категории: Новини / Новини з відео

На сесії, що не відбулася депутати привітали з великим спортивним досягненням Артура Зальотова та його тренера Фелікса Колтакова (відео)

Вже вкотре ми вітаємо з перемогою нашого рекордсмена, вихованця Глухівської школи пауерліфтингу Артура Зальотова. Скромний і дуже талановитий юнак підкорив свою чергову спортивну вершину та здобув звання Чемпіона континенту серед юніорів на чемпіонаті Європи з жиму в Люксембурзі. Тому, нині ми із задоволенням привітали з перемогою нашу спортивну "зірку" та його тренера Фелікса Колтакова. Почесні грамоти Глухівської міської ради їм урочисто вручила Секретар міської ради Олена Демішева.

19 жовтня в сесійній залі не відбулась жодна з сесій, які скликалися міським головою. І в обидвох випадках причиною цього стала відсутність кворуму. Депутати-опозиціонери на чолі з "колишнім" продовжують гратися в політику, демонструючи найвищий прояв цинізму та зневаги по відношенню до громади Глухова. Так, на їхню вимогу "Негайно скликати позачергову сесію міськради з метою вирішення величезної кількості проблем в галузі освіти, охорони здоров’я та інших сферах життєдіяльності міста, щоб не робити заручниками жителів Глухова", розпорядженням міського голови від 18.10.2018 № 204-ОД було оголошено про скликання позачергової сесії на 16-00 годину 19.10.2018 року у сесійній залі міської ради.
 
Проте, жоден із тих, хто так "активно вболіває" за добробут глухівчан, на сесію сьогодні не з’явилися. Адже така поведінка вже віддавна стала для них традицією. А місто, на превеликий жаль, і досі перебуває в заручниках аферистів і маніпуляторів з "Волі народу", БПП, Укропу.
 
Глухівська міська рада



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости