Новость из категории: Новини / Події

Глухівські полісмени зупинили нетверезого водія з наркотиками в салоні машини

Працівники поліції зупинили автівку за порушення водієм правил дорожнього руху. Під час попередньої перевірки з‘ясувалось, що молодий чоловік не лише знаходиться у стані алкогольного сп‘яніння, але й мав у салоні згортки з ймовірною наркотичною речовиною.

Співробітники сектору кримінальної поліції Глухівського районного відділу поліції під проведення оперативно-профілактичного відпрацювання міста зупинили транспортний засіб, водій якого порушував правила дорожнього руху. Ледве молодий чоловік вийшов з-за керма, як правоохоронцям відразу стало зрозуміло, що той знаходиться напідпитку. На 26-річного водія склали адмінпротокол за відповідною нормою Кодексу України про адміністративні правопорушення, і для подальшої бесіди доправили до відділку. Оглядаючи салон автомобіля, працівники виявили два згортки з речовиною, схожою на марихуану, загальною вагою 6,3 грам, та ще сорок п’ять пакетів з ймовірним амфетаміном. На запитання про походження «знахідки», молодий чоловік пояснив, що наркотики зберігав виключно для власного вживання, однак де саме їх взяв - не пам’ятає . Наразі все виявлене працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру.
 
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», в рамках якого перевіряється причетність затриманого водія до розповсюдження чи збуту наркотичних речовин.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости