Новость из категории: Інформація

Що робити при відсутності субсидій у платіжках?

Управління соціального захисту населення Глухівської міської ради попереджає платників комунальних послуг, що не у всіх платіжках за листопад можуть бути відображені нараховані субсидії. Така ситуація склалася через некоректну роботу программного забезпечення "Житлові субсидії", а також у зв'язку з внесеними змінами в порядок призначення.

Акцентуємо увагу, якщо документи на субсидію були прийняті, то вона буде призначена з моменту оформлення заяви, відповідно з місяця призначення буде зроблено перерахунок. "Тому якщо в листопаді платіжка за газ чи тепло надійде без відображення субсидії, допомога від держави буде нарахована, і її розмір можна буде побачити в реєстрі субсидіантів". У разі відсутності субсидії в платіжці рекомендується оплачувати обов'язковий платіж, який було розраховано за воду, світло і газ у вересні поточного року. Нагадуємо, для одержання субсидії необхідно подати заяву та декларацію про доходи.
Більш детальну інформацію можна отримати безпосередньо в управлінні соціального захисту населення, а також за тел. 7-05-13, 2-63-87.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости