Новость из категории: Новини

Новини коротко

Конференція школи мистецтв

Нещодавно в стінах Глухівської школи мистецтв імені Максима Березовського» відбулася Відкрита практична конференція «Традиції та сучасність» - для викладачів фортепіанних та хорових відділів профільних закладів Сумщини. На неї завітали 125 учасників, в тому числі й із Харківщини та Чернігівщини.

За інформацією Глухівської школи мистецтв

Як зробити водойми багатшими

Відбулася нарада із сільськими, селищними головами й орендарями водних об’єктів Глухівщини, з обговоренням нагальних питань використання водного фонду району, за участі представників Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області та Сумського рибоохоронного патруля. Заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області Олена ВАКАРЧУК висвітлила низку питань, які стосуються використання водних об’єктів на умовах оренди, встановлення режимів роботи та підготовки до весняного паводку. Інженер Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області Ганна ЧАЙКА, у свою чергу, поінформувала про зміни у чинному законодавстві щодо одержання дозволу на спеціальне водокористування. Головний державний інспектор відділу охорони водних біоресурсів Сумського рибоохоронного патруля Ігор КУЛИК повідав про протидію патруля браконьєрам.

Інформація glh.sm.gov.ua

Змагалися майстри настільного тенісу

На минулому тижні відбулися чемпіонат та спартакіада Глухова з настільного тенісу. Змагання проходили на спортивних аренах Глухівського агротехнічного інституту ім. С.А. Ковпака. Щодо результатів. То у першій групі серед чоловіків перемогли представники педуніверсистету імені Олександра Довженка, друге місце у господарів змагань, третє – майстрів настільного тенісу з вищого професійного училища. Дівчата педуніверситету дублювали «золото» своїх «сильних» однокашників, а їхні колежанки з ППК ГНПУ стали срібними призерками, треті – тенісистки медучилища. У другій групі серед чоловіків картина аналогічна тій, що спостерігалася у першій, за маленьким винятком - третє місце за спортсменами центральної рай лікарні. Їхні ж колеги жінки спромоглися вже на срібло, пропустивши поперед себе ГАТІ СНАУ, треті – представниці педуніверситету. Серед чоловічих пар перемогу святкували Богдан Овсієнко і Данило Шпаков , у дівчат – тандем Юлі Палажченко Юлія та Віри Безкоровайної. В особистому заліку кращі результати у Сергія Губенка та згадуваної Юлі Палажченко.

Вл. інф.

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости