Новость из категории: Новини

Новини коротко

Електропіаніно для Школи мистецтв

Як раз під Новий Рік за кошти міського бюджету для школи мистецтв придбано електропіаніно. Застосування цього інструменту зробить концерти у форматі open air різноманітнішими, та дозволить повною мірою оцінити талант наших музикантів.
 
За інформацією Глухівської школи мистецтв

Скільки дуба не рубай…

Минулого четверга, 21 грудня, під Дунайцем працівники Держлісгоспу затримали у діброві крадіїв з чотирма поваленими дубами, та негайно викликали поліцію. Загальна шкода лісовому господарству оцінюється в суму понад 50 тис. грн.
 
Вл інф.

Успіх Катерини ВАЙЛО

Солістка зразкової студії «Добрий вечір» Катерина ВАЙЛО з піснею «Бери своє і йди» стала лауреатом третього ступеню національного вокально-хореографічного конкурсу-фестивалю «KIEV ART TIME».
 
За інформацією відділу культури Глухівської міської ради

Грип до нас поки не прийшов

Згідно з даними місцевого підрозділу обласного лабораторного центру МОЗ, на сьогодні у Глухові зафіксовано 176 захворілих на ГРВІ, з яких 161 – діти й підлітки віком до 17 років. Грипуючих громадян поки не спостерігали.
 
За інформацією міськрайонного відділу  обласного лабораторного центру МОЗ

Краща профспілка

Первинну профспілкову організацію глухівського Інституту луб’яних культур НААН визнано переможницею за підсумками обласного огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію АПК, у групі профспілок чисельністю до 100 осіб.

За інформацією ibc-uaas.at.ua

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости