Новость из категории: Статті

«Бібліоняня» - що ж це таке?

Для мене сучасна бібліотека – це в першу чергу територія казки, дива, несподіваних цікавих зустрічей, де можна не тільки читати книги, але і корисно провести свій вільний час. І я постараюсь Вас у цьому переконати. Глухівська районна бібліотека для дітей розпочала свою нову послугу, яка називається «Бібліоняня» Що ж це за таке? Бібліоняня відкриває свою чарівну ігрову зону, яка знаходиться в читальному залі наповнену цікавими іграми, що захоплює книгами, веселими мультфільмами, незабутніми зустрічами з друзями.

Тут бібліотечні працівники радо зустрічають своїх читачів і готові з ними проводити чимало часу, розповідати та показувати про все цікаве і корисне на світі. В ігровій зоні діти можуть проводити свій вільний час, творчо та інтелектуально розвиваючись. На сьогодні у місті Глухів на жаль, недостатньо дитячих ігрових кімнат, мультзалів, творчих майстерень, які можуть вільно, безкоштовно відвідувати діти, а батьки без боязні залишати дітей на декілька годин. І саме відкриття такої дитячої зони при бібліотеці, дає можливість батькам потурбуватися про творчий, інформаційний, виховний і розвивальний потенціал дітей у безпечному місці. При нашій бібліотеці працює дитячий гурток «Творча майстерня», які відвідують діти молодшого шкільного віку. Для найменших читачів крім як взяти книгу в бібліотеці, на жаль, не було нічого цікавого і корисного.

Саме така послуга як «Бібліоняня» дає можливість маленьким читачам, відвідавши бібліотеку, відчувати себе тут у безпеці, навчатись читати, творити та просто спілкуватись один з одним. А відкрили ми «Бібліоняню» разом з учнями 1-А класу ЗОШ№3 Шановні батьки!

Ми чекаємо на вас! Розумна і розвинена дитина - одне з найзаповітніших бажань усіх батьків.
 
З повагою, заступник директора Тетяна Маслова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости