Новина з категорії: Новини

Безпечна дорога: глухівські правоохоронці нагадали школярам правила дорожнього руху

Як поводити себе в громадському транспорті, які небезпеки можуть очікувати пішохода на дорозі, до кого звернутися в разі необхідності за допомогою – про ці та багато інших питань дитячої безпеки розповідали працівники Глухівського відділу поліції учням глухівської міської школи № 6 та Баницького навчально-виховного комплексу.
На початку зустрічі інспектор ювенальної превенції Віктор Пітутін спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Сергієм Соловйовим та Андрієм Куриленком розповіли школярам про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних аварій, про правила переходу дороги, а також про відповідальність за порушення Правил дорожнього руху. Аби учні краще зрозуміли, як необхідно правильно поводитись на проїзній частині, поліцейські запропонували разом розібрати деякі проблемні ситуації, які можуть статися як із пішоходами, так і з пасажирами. Тож з учасниками провели міні-вікторину, щоб перевірити наскільки добре школярі знають значення дорожніх знаків та правила перетинання дороги. Діти відповідали швидко та правильно, демонструючи відмінні знання, чим неабияк потішили полісменів. Наприкінці зустрічі правоохоронці нагадали дітям бути завжди уважним на дорозі та суворо дотримуватись Правил дорожнього руху.
 
Школярі, у свою чергу, подякували працівникам поліції за надзвичайно пізнавальний та веселий урок, який, безсумнівно, допоможе бути більш обачливими на дорозі та в громадському транспорті. Самі ж поліцейські говорять: дуже важливо з малечку прищеплювати дітям знання правил дорожнього руху – це гарантія того, що в майбутньому кількість ДТП та травмованих може значно скоротитися, оскільки і пішоходи, і водії будуть завжди пам‘ятати про цінність і свого життя, і життя інших учасників дорожнього руху.
 
Глухівський відділ поліції


Поділитися в соціальних мережах:

Знайшли помилку у статті? Виділіть слово/кілька слів та натисніть Ctrl+Enter

Схожі новини