Новость из категории: Новини / Події

Кримінальна хроніка

Пожежа з трьома загиблими
Мешканець міста Конотоп поїхав на заробітки, залишивши проживати в будинку свого 31-річного сина з його співмешканкою та її молодшою сестрою. Але родину спіткала біда: всі троє стали жертвами вогняної стихії, яка розлютувалася в помешканні вранці 26 лютого. Що стало причиною лиха, з’ясовують спеціалісти.

Новий друг виявися ворогом
Мешканець Путивля (назвемо його Сергій), бажаючи пити не сам, а в колективі, приєднався до незнайомої компанії. Коли алкоголь закінчився, всі розійшлися, а новий приятель запропонував провести Сергія до дому. Та прогулянка темними місцями закінчилася пограбуванням та побиттям. 31-раніше судимий путивлянин завдав удари ногам своєму недавньому компаньйону, а потім пошарив по його карманах та заволодів грошами в сумі 1100 гривень і мобільним телефоном.

Спочатку – товар, а потім - гроші
Двоє глухівчан стали жертвами інтернет – аферистів. Так, один чоловік намагався на 7 тисяч гривень придбати двигун, інший за 2 тисячі гривень замовив навушники. І обоє авансом перерахували гроші. Поліцейські в рамках відкритих кримінальних проваджень розшукують аферистів, аби повернути необачним потерпілим їх кошти.

Обікрав односельця
У Глухівському районі працівники поліції встановили особу 31-річного жителя села Соснівка, який зірвавши навісний замок з дверей помешкання свого сусіда-односельця, проник в середину квартири і вкрав бензопилу, гроші в сумі 200 гривень та одяг. Частина викраденого у зловмисника вилучена.

Є ще порох у порохівницях!
Півтора кілограма мисливського пороху вилучили у місцевого 60-річного пенсіонера глухівські поліцейські. Як запевняє сам чоловік – знайшов порох більше десяти років тому, а зберігав «про всяк випадок». Тепер йому загрожує кримінальна відповідальність.
 
Відділ комунікації поліції Сумської області


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости