Новость из категории: Статті

Хоч би вітру сильного не було!

Глухівчанин Віталій Бурчик надіслав кореспонденту газети «Кур'єр» фотографії з зображенням аварійної електричної опори, що стоїть майже в центрі міста, між стадіоном та АТБ. Стовп наражає на безпеку мешканців Глухова. Навіть страшно собі уявити, що трапиться, якщо він впаде! Головний інженер Глухівського РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго» Сергій Шершень, якого директор уповноважив надати коментарі пресі, розповів, що про цю аварійну опору дізнався в минулі вихідні.

«До мене звернулися поліцейські та показали фото стовпа, - каже Сергій Анатолійович. Річ у тому, що ця 6- гранна опора вуличного освітлення не є нашим обладнанням, а стоїть на балансі житлово–комунального господарства. Звичайно, міняти його без їх відома ми не маємо права. Ми поцікавилися у головного інженера, якої біди може наробити цей стовп? У відповідь почули, що він наполовину зруйнований і тримається на проводах, поки що надійно. Але якщо подує сильний вітер, то електроопора може впасти.

Масштаб біди залежить від того, в який бік він впаде. Зараз – весна, а значить, і пориву вітру можна чекати будь – якої миті. Ми спитали у співробітника ЖКХ Сергія Крючкова, як швидко виправляється ситуація. Чоловік розповів, що при наявності необхідних матеріалів все робиться приблизно тиждень. Начальник ЖКХ Марія Сегеда запевнила, що аварійною опорою займуться терміново, і в найближчий час вона буде замінена. Марія Юріївна подякувала кореспондентові за сигнал, та вказала номер телефону 2-25-02 за яким може подзвонити кожен глухівчанин, помітивши на території міста якісь негаразди стосовно житлово-комунальної сфери.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости