Новость из категории: Інформація

Снігова анімація на новорічні свята

Новорічні свята вже не за горами, а тому багато хто вже зараз задумуеться над тим, як провести корпоративний вечір або свято в колі друзів. У кожного з нас, з дитинства, Новий Рік асоціюється зі справжньою казкою, а тому і провести його хочеться якось незвично та казково. Додати чарівництва на будь-яке святкування зможе снігове шоу. Сьогодні дана програма не часто зустрічається на наших святах, а тому вона завжди справляє незабутне враження, як на дорослих, так і на дітей.

Снігова анімація на новорічні свята

Що таке снігова анімація?

Шоу «Снігова Королева» - це пісочна анімація, в якій для малювання використовується спеціальний білий пісок. А для створення максимального контрасту замість столу з підсвічуванням використовується спеціалізоване полотно чорного кольору. Завдяки цьому створені картини іскряться подібно справжнім сніжинкам, а готові сюжети виходять морозними і тому завжди виглядають святково та дарують гостям неймовірні відчуття чарівного свята.

Малювання білим піском по техніці виконання схоже на пісочну анімацію, але при цьому виглядає воно набагато ефектніше, так як мало хто ще знає про такий спосіб малювання. Крім того, обрана програма підбирається індивідуально з кожним окремим замовником, а тому вдається отримати ексклюзивний виступ.

На чорному полотні будуть створюватися картини, які в підсумку вдасться скласти в певний сюжет або просто в привітання з Новим Роком.

Коли замовити снігове шоу?

Можливість створення будь-яких малюнків робить шоу-програму універсальною та підходящою для будь-якого заходу:

- весілля або річниця;
- День Народження або ювілей;
- дитяче свято;
- презентація або корпоратив.

Але сьогодні всі поспішають замовити номер спеціально для новорічного свята, адже в такому випадку сніжна анімація найкращим чином вписується в атмосферу урочистості і стає його яскравим доповненням.

Рекомендується заздалегідь робити замовлення на снігове шоу, поки ще є час, щоб встигнути забронювати потрібну вам дату.

Крім того, звертатися за послугою варто тільки в компанію до справжніх професіоналів, які вже змогли прикрасити не одне торжество. А тому мають необхідний досвід в створенні чарівного свята, яке здатне викликати захват і захоплення не тільки у дітей, але і у дорослих. Не варто недооцінювати снігове шоу, адже запропонована програма неодмінно подарує масу позитивних емоцій і зможе запам'ятатися кожному надовго.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости