Новость из категории: Новини

Новини коротко

Ямковий ремонт продовжать – коли дозволить погода.

Знастанням тепла у місті активно розпочався ямковий ремонт дорожного покриття. Шляховики ТОВ " Новобуд" встигли непогано підлатати, мабуть, найжвавіші міські комунікації - Спаську та Ціолковського. На жаль, як пояснили у міському управління житлово – комунального господарства та містобудування, злива та повернення холодів примусили припинити дорожній ремонт. Його планують продовжити з потеплінням. Коли воно розпочнеться – почнуть ремонтувати покриття на Києво – Московській.

Вл. інф.

Агросезон- 2019: розпочинають оранку

Вологу закрито, озимину підживлено. Нині наші аграрії зосереджені на оранці. На кінець минулого тижня, згідно з інформацією відділу агропромислового розвитку Глухівської районної державної адміністрації було підготовлено під посів ярини майже 5 тис. 900 гектарів ріллі. Це трохи більше 10% загальної площі. Вже посіяно ранні зернові на 2 тис. 150 га., а ще понад 1880 га соняшнику та 370 га кукурудзи на зерно., а такоє однорічні трави , ярий ріпак, тощо.

За інформацією відділу АПР Глухівської РДА

Дорожні пріоритети

Начальник Служби автомобільных доріг у Сумській області Іван РОМАНЮК розповів ЗМІ про цьогорічні плани дорожнього будівництва в області. Серед пріоритетних завдань він згадав і продовження будівництва шляху КПП «Миколаївка» - Семенівка - Новгород-Сіверський —«Катеринівка», на ділянках від Шостки до Глухова та - Шостки до межі з Чернігівщиною. Цей напрям, зокрема, передбачено спеціальною програмою розвитку прикордонних районів. « Як кажуть місцеві мешканці, прилучіть нас до України. Прилучення – це добрі дороги», - підкреслив Іван РОМАНЮК.

За інформацією Служби автомобільних доріг

Крадуть менше, обдурюють - більше

Згідно з інформацією першого заступника керівника Шосткинської місцевої прокуратури Павла Моісеєнка, та т.в.о. начальника Глухівського відділу поліції Олексія Борковця, протягом минулого року в місті дещо зросла кількість злочинів проти життя та здоров’я особи, значно побільшало шахрайств, а ось крадіжок стало менше. У Глухові та районі також вищий за середньо обласний відсоток розкриття злочинів – від 55 до 71% (тоді як середній по Сумщині - 52,5%).

За інформацією Шосткинської міжрайонної прокуратури



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости