Новость из категории: Інформація

Ремонтуємо не лише дороги

Усі ми знаємо, в якому жахливому стані вже багато років перебувають більшість тротуарів у нашому місті. В 2016 році управління житлово-комунального господарства та містобудування Глухівської міської ради замовило роботи з капітального ремонту тротуарів по вулицях: Ціолковського, Києво-Московській та Пивоварова. В 2017 році ми продовжуємо турбуватися про пішоходів – вже знаходяться в розробці проекти ремонтів тротуарів по вулиці Терещенків, Шевченка, Гоголя. Звичайно хотілося б зробити набагато більше, але, нажаль, коштів у міському бюджеті вистачає не на все.

Ремонтуємо не лише дороги

Наразі, за багаточисельними зверненнями мешканців міста, управління ЖКГМ замовило ремонт пішохідної доріжки на початку вулиці Терещенків. Дякуємо бригаді ФОП Пугача М.І. за швидке та якісне виконання ремонтних робіт.

Інформуємо мешканців міста про те, що проектно-кошторисна документація на ремонт тротуару по вулиці Спаській вже готова. Але, на засіданні сесії міської ради, що відбулося 30 травня, депутати не прийняли надзвичайно важливе рішення, а саме - внесення змін до бюджету міста на 2017 рік. Позачергове засідання сесії, яке було скликане 31 травня, не відбулося з причини відсутності кворуму. Тому, ремонт по вулиці Спаській поки що проводитися не буде.

Оксана Друпп

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости