Новость из категории: Статті

В дитячому садочку відбулась акція «Посади дерево»

Весна – прекрасна пора року, що дарує нам чудову нагоду долучити дітей до праці у природі, розширити їх природничі знання, навчити бачити красу навколишнього світу, любити та берегти його.

Педагоги роз'яснюють дітям значення діяльності людей у довкіллі, формують розуміння того, що піклуватися про довкілля можна в різних умовах — у місті і у селі, у парку і у лісі, на присадибній ділянці і на території закладу дошкільної освіти. Екологічне виховання сприяє вихованню у дітей любові до рідного краю, яка починається із вишеньки в садочку, стежини до лісового струмочка, маленького деревця, посадженого дбайливими маленькими рученятами. Дошкільник якнайповніше пізнає навколишній світ саме у практичній діяльності. А заохотити дітей до колективної праці (а ще із батьками) досить нескладно.

Так, 19 квітня 2019 року в дошкільному навчальному закладі «Ромашка» в рамках Всесвітнього Дня Землі, з метою збереження природного довкілля, виховання у дітей любові до рідної землі було проведено акцію «Посади дерево», до якої долучалися всі учасники освітнього процесу. Можливість посадити своє дерево або кущ мали діти з кожної вікової групи, навіть найменшенькі. Територія дошкільного закладу поповнилась молодими саджанцями фруктових дерев і кущами смородини. З великим ентузіазмом та щасливими усмішками на обличчі учасники акції працювали на території дошкільного закладу Нехай же посаджені деревця та кущі ростуть разом із малятами сильними, красивими. А дошкільний заклад стане ще зеленішим, прекраснішим, і в будь-яку пору року зачаровує кожного неповторною казкою.
 
Л.Капелько, вихователь-методист ДНЗ «Ромашка»


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости