Новость из категории: Статті

Пісочниці – з піском!

Кореспондент газети «Кур'єр» стала свідком важливої для всієї малечі події – завезення піску на дитячі майданчики. Вийшло все дуже несподівано та цікаво: під час прогулянки з 4-річним синочком на майданчику біля водогінної вежі, автор даного матеріалу відмітила, що як погано, коли пісочниця порожня – дітлахи не мають змоги спокійно посидіти з відерцем та лопаткою, поліпити кулички, зайнятись ручною творчістю.

Аж раптом на очах кореспондента до майданчику прямує вантажівка – самоскид! З’ясувалося, що везе вона пісок! Діти, які були на той час у парку, позбігалися подивитися на це диво дивне: як з машини водопадом висипається таке їх улюблене жовте золото!

Затамувавши подих, хлопчики та дівчатка слідкували за тим, як відкривався задній борт транспортного засобу, як чоловіки – робітники, озброївшись лопатами, робили свою пісочну справу – згрібати його та підчищали. А потім, як тільки машина поїхала, діти влізли на купу та влаштували там справжнє свято піску – з веселими та радісними криками, стрибками, обсипанням! Треба відмітити, що в той день пісок з’явився і на інших дитячих майданчиках.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости