Новость из категории: Статті

З кошеням може й «круто», але проблема існує

Свого часу я опублікував пост про кошеня, яке випало з авто заступника міського голови Маріани ВАСИЛЬЄВОЇ.

З `ясувавши деякі технічні деталі, припускаю, що воно, дійсно, могло забитися десь в районі глушника машини, і випасти по дорозі. Разом з тим, цей випадок нагадав про давню й дуже болісну проблему нашого міста, пов’язану з наявністю в ньому великої кількості безпритульних тварин.

Тож і вирішив поцікавитися, у чиєму віданні знаходиться її вирішення. З відкритих джерел, а саме, офіційного сайту Глухівської міської ради дізнався: цим має займатися ветеринарна служба, яка і є підконтрольна заступнику міського голови М. Васильєвій.

Тому, ще раз вибачаюся за свою публікацію, тональність якої комусь могла вдатися аж занадто «крутою», і запитую Маріанну Іванівну про її конкретну роботу щодо вирішення проблеми безпритульних тварин в Глухові, наприклад:

- облаштування притулку для кинутих домашніх улюбленців;

- організації їхнього харчування кухонними залишками зі шкіл, садочків, у перспективі – військової частини;

- залучення коштів спонсорів. Певен, ті могли би дуже зарадити справі в умовах відсутності бюджетного фінансування.

Нагадаємо, що чинною міської владою, якій, наскільки відомо, ви аж ніяк не симпатизуєте, запроваджено спеціальну програму поводження з безпритульними тваринами, яка передбачає і щорічне фінансування – 60 тис. грн. Робота по її втіленню лягла головним чином на міське управління ЖКГ та містобудування. Дуже хотілося би дізнатися про вашу участь у цьому потрібному й корисному запровадженні.

Дуже добре, що дбаєте про покинутих кошенят, але ваші посадові обов’язки передбачають куди масштабнішу діяльність такого плану.

Тому ще раз: що конкретно Ви зробили для вирішення великої проблеми безпритульних тварин у Глухові?

Олександр БУЙКОВ



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости