Новость из категории: Статті

Чи було засідання комісії?

На засіданні комісій, напередодні останньої сесії міської ради, депутат і керівник фракції «Волі народу» Юрій БУРЛАКА зробив гучну заяву щодо історії з позовом щодо законності перебування на посаді заступника міського голови Маріани ВАСИЛЬЄВОЇ.

Серед іншого, він звинуватив і голову регламентної комісії міськради, членом якої є й сам Бурлака – Віктора ФЕТИЩЕНКА. Той начебто надав неправдиву інформацію - що восени 2016 року його комісія не розглядала питання це кадрове призначення.

Ми звернулися за коментарем до самого Віктора Федоровича. Він розповів наступне:

- З усією відповідальністю стверджую, що тоді, дійсно, питання про призначення Васильєвої НЕ РОЗГЛЯДАЛОСЯ очолюваною мною комісією - з однієї простої причини: питання не було в порядку денному, як не було і відповідного проекту рішення, і подання міського голови. Відповідно, не було засідання. А тому і не могло бути протоколу, у знищенні або прихованні якого мене звинувачують.

Десь півроку тому до мене, дійсно, надійшов запит на предмет затвердження Маріанни Васильєвої. Дав вичерпну відповідь. Де зазначив: засідання не було, сам це питання на розгляд членів комісії ставити просто НЕ МАВ ПРАВА.

Втім, Бурлака та його товариші стверджують інше. Це – на їхній совісті.

Вл. інф.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости