Новость из категории: Новини

Ігри на дитячому майданчику закінчилося викликом поліції

Подія сталася нещодавнього вечора на околиці Глухова. Місцеві мешканці залюбки проводять час, а точніше – на майданчику під назвою «Ромашка». А зараз до них приєднався ще й приїжджий 9-річний хлопчина, який навідався до нашого міста на канікули. Та спокійно відпочити не вдалося: в перший же день прогулянка закінчилася заявою до поліції.

Мати підлітка Марія написала про це в соціальній мережі ФБ. Мовляв, до площадки прийшов сусід, дорослий чоловік, покрив усіх відбірним матом, замахнувся кулаком та ледь не побив. Хлопець перелякався, побіг додому та повідомив матері, що більше на майданчик – ані ногою. Жінка стала розбиратися в інциденті та з’ясувала, що старші діти матюкались, а пенсіонер чомусь напав на цю дитину, яка взагалі стояла збоку і не мала відношення до тієї ватаги юних глухівчан. Занепокоєна мати разом з сином пішла на майданчик, шукати того «дядька». Його там не було, проте сиділа на лавці дружина пенсіонера. Коли стурбована та вся на емоціях Марія поцікавилася, що відбулося, глухівчанка на підвищених тонах, криком, відповіла, що «вони всі тут оруть, все поламали, а чоловік нікого не бив, а тільки накричав». Мати хлопчика намагалася уточнити, що саме зробила її дитина, співрозмовниця нічого конкретного не сказала, але продовжувала звинувачувати «всіх». «Втомившись сперечатися, я викликала поліцію, - розповідає Марія. – Адже сьогодні обматюкав та замахнувся, а завтра вдарить!
 
Як вберегти дітей від цього?! Я не захищаю тих, що матюкаються, але все ж таки цікаво, чи має право так поводитися чоловік з міським майном – виганяти дітей з майданчика?!». Як з'ясувалося, Марія за тиждень перебування в Глухові викликала поліцію вже 3 рази. У всіх випадках вона захищала своїх синів 9 та 5 років. Жінка розповіла, що буває в нашому місті 1 місяць на рік, під час відпустки. Зараз, на фоні трагедій, що відбулись в різних куточках України, вона дуже занепокоєна своїми дітьми. Так, Марія впевнено зайняла позицію захисниці синів та робить все можливе аби ті не постраждали від мешканців будинку. Так, коли сусід крикнув на дітлахів за те, що вони буцають м'яч по воротах, жінка викликала поліцію. Через пару днів – знову набрала 102, за це ж саме: мовляв, дорослі люди ображають її синочків! Маша запевняє, що її діти били м'ячем і будуть бити, і ніхто їм цьому не завадить, адже вони грають у футбол!
 
Жінка вважає, що вона як справжня мати робить все правильно, задіюючи всі сили, аби убезпечити своїх дітей від трагедії. Відпустка Марії в самому розпалі, місяць ще тільки почався. Тож, щоб сім'я в повному складі цілою та неушкодженою повернулася додому в інше місто, жінка прийняла тверде рішення: встановити на дверях своєї квартири відеокамеру, і гуляти зі своїми дітьми невідривно, не спускаючи з них очей. І, звісно ж, з кожного найменшого приводу викликати поліцію. У середу в відділку відбудеться слухання заявниці щодо її відношень з сусідами.
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости