Новость из категории: Спорт

Глухівчани вибороли призові місця в Коломиї

В Коломиї закінчився чемпіонат України з жиму штанги лежачи. Спортсмени з Глухова у складі збірної Сумської області : Колтаков Іван, Поцелуєва Катерина та Зальотов Артур виступили дуже вдало, показавши високі результати! Іван Колтаков виступаючи у ваговій категорії до 105 кг серед юнаків став чемпіоном України з особистим рекордом 177,5 кг та вперше виконав норматив 1 дорослого розряду. Кандидат в майстри спорту Поцелуєва Катерина змагалася серед юніорок у ваговій категорії до 52 кг і посіла друге місце з особистим рекордом 90 кг, також у Катерини була спроба виконати норматив майстра спорту, для цього їй потрібно було вижати штангу вагою 100 кг.

На жаль ця вага Катерині поки ще не підкорилася, але сподіваємося, що вже на наступних змаганнях все буде добре! Майстер спорту України міжнародного класу Артур Зальотов два дні тому в класичному жимі змагався серед юніорів боровся за медалі серед дорослих. Боротьба в його категорії до 93 кг вийшла дуже напруженою та цікавою. Багато прихильників пауерліфтингу змогли побачити дуже яскраву боротьбу. Підсумки змагань - Мусієнко Костянтин 1 місце 320 кг, Зальотов Артур 2 місце 315 кг ! Молодці Наші вітання!
 
З двох чемпіонатів України, які пройшли в ці дні в Коломиї , класичного жиму та жиму штанги лежачи спортсмени ФСК "Гармонія" везуть додому 6 медалей різного ґатунку: 2 золоті , 3 срібні та 1 бронзову ,одне друге місце в абсолютному заліку серед юніорів, також принесені очки глухівчанами допомогли піднятися на 3 сходинку в командному заліку серед юнаків збірній команді Сумської області. Дякуємо за допомогу в підготовці до цих змагань : Управлінню молоді та спорту Сумської області, федерації пауерліфтингу Сумської області та керівництву міста Глухова за допомогу в фінансуванні проїзду та проживання під час змагань. Саме головна подяка всім вболівальникам, які підтримували нас весь цей час! Дякуємо!
 
Заслужений тренер України, Фелікс Колтаков


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости