Новость из категории: Новини

Новини коротко

Білет за кордон - 50 тисяч гривень!
На Глухівщині батько впродовж року ухилявся від сплати аліментів та накопичив борг за аліментами на майже 40 тисяч гривень. Це спонукало представників управління юстиції Сумщини обмежити його у праві виїзду за межі України, та додатково нарахувати штраф і виконавчій збір. Таким чином, його борг сягнув 50 тисяч гривень. Оскільки мав намір виїхати у справах за кордон, був вимушений розрахуватися з дитиною, сплативши борг до останньої копійчини.

Тимчасом Березу й Слоут відвідала мобільна консультаційна група правників Сумщини та центру з надання безоплатної правової допомоги, надавши необхідні роз’яснення з питань сплати аліментів, оформлення земельних ділянок для підсобного господарства, пта отримання спадщини.

За інформацією управління юстиції

Потруїлися молоді спортсмени з сусідньої Шостки

З Херсонського обласного центру Міністерства Охорони Здоров`я повідомили, що у спортивно-оздоровчому таборі Буревісник в курортному селищі Лазурне, на березі Чорного моря, масово захворіли на гострий гастроентерит 16 юних спортсменів з Шостки. Вони скаржилися на блювоту, нудоту, пронос, болі в животі, підвищення температури. З групи ушпиталено до скадовської райлікарні 14 дітей. У таборі проводять епідеміологічне розслідування.

Нагадаємо, дітей з ознаками харчового отруєння госпіталізували минулої середи, 24 липня.

За інформацією «Шостка Інфо»

 

Навчання для ОСББ

У Глухівській міській раді пройшли навчання для ініціативних груп та діючих ОСББ в рамках реалізації Проекту ЄС/ПРООН «Об'єднання співвласників багатоквартирних будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES). Це останній семінар в рамках тренінгового курсу для представників ОСББ, які проходили навчання, для вручення Сертифікатів.

Вл. інф.

Пишаємося Мариною ЗУЄВОЮ

На Сумщині визначили переможців конкурсу соціальної реклами «Я пишаюсь, я – УКРАЇНЕЦЬ!». У номінації «Соціальний макет» перемогу здобула учениця Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Марина ЗУЄВА.

За інформацією міського відділу освіти

Відповідає санітарним нормам

Глухівський підрозділ обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я повідомляє, що вода Павлівки, Скоропадщини та Чернеччини відповідає Державним санітарним нормам. Відповідні дослідження за бактеріологічними та санітарно – хімічними показниками проводилися з 17 по19 липня. У лабораторному центрі запевняють, що їх продовжуватимуть в запланованому порядку. Тимчасом глухівчани «обживають» нові місця для відпочинку. Так, цими вихідними спостерігалося неабияке скупчення приїжджих з Глухова на водоймі у Білокопитовому.

Вл. інф.

 

 



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости