Новость из категории: Інформація

Коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення

Глухівське комунальне виробниче управління водогінно - каналізаційного господарства інформує споживачів про намір здійснити коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, згідно Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018р. «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» .

Планові тарифи :
з централізованого водопостачання за 1 м³ – 9,36 грн. без ПДВ, та 11,23 грн з ПДВ.
з централізованого водовідведення за 1 м³– 21,42 грн. без ПДВ, та 25,70 грн з ПДВ.
Востаннє діючий тариф встановлювався виконавчим комітетом Глухівської міської ради рішення №119 від 18.05.18р. За цей час відбулось значне збільшення вартості електроенергії (збільшення на 12%), збільшення мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб (збільшення на 28%). На сьогоднішній день тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення не відшкодовують фактичні витрати, які необхідні для забезпечення стабільної роботи підприємства. Якщо в громадян є зауваження і пропозиції щодо зміни (коригуванню) тарифу, просимо звертатися за адресою : м. Глухів, вул. Благодатна, 19 протягом 9 днів.
 
 
Адміністрація водоканалу
Планова структура тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення Глухівського комунального виробничого управління водогінно-каналізаційного господарства

Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости