Новость из категории: Інформація

Зміни тарифу на водопостачання та водовідведення

Згідно з наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012 року /Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад/ Глухівське КВУВКГ доводить до відома споживачів про намір зміни тарифу на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Планується орієнтована вартість послуги з централізованого водопостачання 6,466 грн. за 1м3 (без ПДВ) та централізованого водовідведення 13,844 грн. за 1м3 (без ПДВ) .

Діючі тарифи були затверджені Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг постановою № 617 від 14.04.2016 року. За цей час відбулося зростання тарифу на електроенергію, збільшилися ціни на паливно-мастильні матеріали, змінилася заробітна плата , амортизаційні відрахування, сплата податків та обсягі по водопостачанню і водовідведенню. Рівень відшкодування по населенню за 2016 рік з водопостачання складає 90,1% по водовідведенню складає 94,6%.

Якщо в громадян є зауваження і пропозиції щодо зміни тарифу , просимо звертатися за адресою : вул.Благодатна, 19 протягом 14 днів.

Проект структури тарифу на централізоване водопостачання

Проект структури тарифу на централізоване водовідведення


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости