Новость из категории: Новини

Ігнорування депутатських комісій, відсутність кворуму

Засідання депутатських постійних комісій Глухівської міської ради не відбулося, як і сама сесія. Депутати з Волі народу, Укропу (окрім Сергія Сороки), БПП Солідарність не з’явились на обговорення проектів рішень, що виносяться на сесію міської ради 20 серпня.

У зв`язку з цим багато хто говорив про можливий зрив сесії – й у підсумку виявився правим: пленарне засідання знову не відбулося, все з тієї ж причини – відсутності кворуму. Зареєструвалося лише 15 депутатів. Більшу частину відсутніх дали представники тих самих фракцій, які, по суті, ігнорували й засідання комісій : БПП, Волі народу, УКРОПу, поіменно: Юрій БУРЛАКА, Володимир ГРИБ, Лариса ГРОМАК, Анатолій МОСКАЛЕНКО, Ніна НАНАЙ, Олексій та Інна САВИЦЬКІ, Микола ХАЛЯВКО, Алла РЯБУХА, та ще двійко.

Ті з опозиціонерів, що вшанували велику залу міськради своєю присутністю спробували було зареєструвати нових депутатів замість тих, виключення яких оскаржується в судах. На завершення відбулася напружена розмова секретаря міської ради з двома багатодітними матерями, котрі не можуть отримати свої виплати через постійне ігнорування сесійних засідань. О. Демішева порадила співрозмовницям подати судовий позов на опозиціонерів, за вини яких не відбуваються голосування.
Ось як прокоментувала події на своєму ФБ неофіційний речник міської ради Оксана ДРУПП: Сесія не відбулась. Лідер опозиції, який не з’явився на засідання, Юрій Бурлака, вчора прилетів в Україну з відпочинку в Хорватії. Багатодітні матері в розпачі. Проте, відкрито поспілкуватись з виборцями в Юрію Олександровичу забракло мужності.
 
Вл. інф.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости