Новость из категории: Він та Вона

Неперехідна класика: що будуть носити вічно?

Модні будинки щорічно випускають сотні трендових речей, але як визначити, що з цього одяг "на століття", а що - мікротренд.
Отже, основна особливість базового одягу - це універсальність. Так, маленьке чорне плаття є в гардеробі у кожної дівчини, але під час першого показу Шанель викликало справжній фурор.

Взяти хоча б джинси, які були довгий час під забороною, але сьогодні складно знайти хоча б одну людину в місті, у якого немає цієї речі в гардеробі.

А що з верхнім одягом?

З верхнім одягом ситуація дещо інша: фасони на куртки змінюються щорічно. Взяти хоча б джинсівки: буквально пару років тому в фаворі були приталені укорочені моделі, сьогодні - фасон оверсайз.

Але не дивлячись на активно змінюючися тренди, є 2 моделі курток, які можна купувати не залежно від модних віянь - парки і бомбери.
Куртки парки з куліскою на талії, на утеплювачі, із хутряним капюшоном - універсальний варіант на зиму як для чоловіка так і для дівчини. Зимові чоловічі парки https://grogroshop.com.ua/zimnie-parki - це основа будь-якого зимового гардеробу чоловіка, тому що вона ідеально поєднується з одягом будь-якого стилю, її зручно носити, а також в неї велика кількість карманів.

Неперехідна класика: що будуть носити вічно?

Куртка-бомбер відома ще з часів американських льотчиків і купляючи її сьогодні, можете бути впевнені, що вона не перестане бути в тренді.
Об'ємний фасон, укорочений крій, манжети і низ на резинці - бомбер дуже зручно носити і просто поєднувати з одягом в стилі кежуал.
Тому для людей, які не дуже розбираються в моді і не відстежують всі течії модною сучасності: зимова парку або бомбер - ідеальний варіант верхнього одягу.

Неперехідна класика: що будуть носити вічно?

Аксесуари: у що вкладати молоді

Можна, звичайно, сказати, що шкіряні аксесуари - це єдине, що гідно вкладень, але насправді це не так. Якісний рюкзак, який прослужить не одне десятиліттям, але буде виконаний і з синтетичних матеріалів, стійких до зносу - ідеальний вибір для будь-якого тінейджера і людини з активною життєвою позицією.

Також, до речей на яких не варто економити відносять шкіряні портмоне і якісні сонцезахисні окуляри. Як говориться - "диявол криється в деталях", тому на аксесуарах не економлять.
Де ж купити якісні аксесуари?

Для того, щоб вигідно купити собі рюкзак або гаманець не обов'язково замовляти всі з закордонних сайтів: серед украиских брендів є гідні виробники якісних аксесуарів. На сайті інтернет-магазину Gro-Gro Shop предствлена ​​широкий асортимент шкіряних виробів від національних брендів за вигідною вартості. На всі вироби поширюється гарантія, що говорить виключно про якість виробленої продукції!


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости