Новость из категории: Новини / Події

Корова загинула на чипсовому заводі

НП трапилася в с. Полошки Глухівського району. В той злощасний день черга пасти череду випала 30-річному місцевому мешканцю Сергію. Той, аби служба пройшла веселіше, взяв із собою брата, а ще – алкогольні напої. Так, за чарками, жартами та розмовами за життя, минала година за годиною. Аби легше було слідкувати за худобою, чоловіки загнали її на територію чипсового заводу, який вже майже 20 років стоїть у полі не добудований і не зданий в експлуатацію. Всього стадо налічує близько 70 голів, тож коли одна корівка кудись подівалася, цього ніхто навіть і не помітив. Не дорахувалися тварини лише коли треба було гнати череду додому.

Кинувшись на пошуки зниклої корови, пастухи знайшли її в каналізаційній ямі цеху по переробленню чипсів. Кореспондент газети «Кур'єр» побувала на місці події та поспілкувалася з господарем тієї корівки. Микола (так звати чоловіка) розповів, що коли Сергій подзвонив йому та повідомив про трагедію, той знаходився на іншому кінці Глухівщини, тож терміново прибути до Полошок не мав змоги. А коли до чипсового заводу прибігла ветеринар (дружина Миколи), то просто констатувала смерть тварини, адже вона вже була мертва.
 
Травми, отримані від падіння в каналізацію, виявилися несумісними з життям: переламані кістки, забої. Ніякі реанімаційні дії, звісно ж, не допомогли. Господарі домовилися з пастухом, що той компенсує їм вартість втраченої худоби. Микола продивився оголошення в газетах, прицінився. Корова коштує 15 тисяч гривень, тож він і отримав їх від родини Сергія. Питання вирішилось по – сусідському, без взаємних образ та звинувачень. По – доброму - воно ж таки краще, ніж у правовому полі!
 
Оксана Ковальова


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости