Новость из категории: Статті

Живи і працюй у Глухові!

Під цим гаслом Глухівська міськрайонна філія Сумського обласного центру зайнятості знайомить жителів міста та району з перспективними роботодавцями. 11 вересня 2019 року для безробітних громадян відбулася чергова презентація ТОВ «ІСО ГРУП». Дане підприємство займається шиттям одягу для військовослужбовців. На ринку праці нашого регіону товариство працює тільки другий рік, але вже почало розширювати своє виробництво і потребувати додаткової робочої сили.

Під час екскурсії майстер дільниці Володимир Данько ознайомив присутніх з виробничими цехами та технічним обладнанням. Наголосив на тому, що графік роботи на підприємстві восьмигодинний з вихідними у суботу та неділю. Завідувач виробництвом Світлана Полторак зупинилась на операціях, які виконують робітники на різних робочих місцях. Шукачі роботи мали змогу спробувати свої сили за промисловими швейними машинами. Зараз товариство потребує не тільки швачок та закрійника, але й інших працівників для роботи на повну потужність. На виробництво готові взяти на роботу навіть тих, хто ніколи не мав справи з шиттям, проте має бажання працювати.
 
Начальник відділу активної підтримки безробітних Ірина Арсьонова наголосила на тому, що у безробітних осіб, які перебувають на обліку в Глухівській міськрайонній філії є можливість пройти безкоштовні навчальні курси безпосередньо на підприємстві для отримання необхідних знань, умінь та навичок. Після закінчення навчання слухачі мають гарантоване місце працевлаштування. Більш детальна інформація в Глухівській міськрайонній філії Сумського обласного ЦЗ за адресою: вул.Героїв Крут,6, кабінет № 1 або за телефоном 2-50-60.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости