Новость из категории: Новини / Новини з відео

Фест «#UNFORMAT» біля ТРЦ «Юність» (відео)

Шумно та яскраво зустрічав молодіжний «Офіс» (майданчик прилеглий до ТРЦ «ЮНІСТЬ» Піца на дровах») своїх відвідувачів 28 вересня на фесті « #UNFORMAT », навіть сонце виглянуло із за хмар в очікуванні драйвового вечора.

Спеціалісти відділу молоді та спорту й відділу культури міської ради заздалегідь почали розкручувати тему фесту в молодіжному колі.

Ідея проведення заходу саме в цьому місці одразу об’єднала найактивнішу молодь міста та зацікавила спонсорів, а саме:

ТРЦ «Юність» Піца на дровах - П.П. Олександр Буйков ;

Нічний клуб «Party Room» - директор Саша Стародубцев ;

Фітнес клуб «Maximus» - директор Геннадий Матушкин (Gennady Matushkin) .

Протягом дня велась он-лайн трансляція на ютуб каналі організована Олександром Буйковим:


Фест «#UNFORMAT» розпочався з яскравих виступів – ведучого вечора та Игоря Шум , які дарували глядачам свій голос під час виконання пісень, зірки Глухівського репа, фіналіста всеукраїнського реп батлу «Pit bull Battle» Руслана Хаш Ярина , неперевершеного вогняного шоу від Ксенії Суглобової, та світлового шоу Володимира Корж . Свою пісню подарували присутнім дівчата з Глухівського НПУ ім.Олександра Довженка, танцем зачарували серця чоловічої статі колектив CollageDance Глухівського ППК ГНПУ ім. О. Довженка.

Після чого для молоді Глухова була організована дискотечна програма на чолі з неперевершеним Романом Дзекелев им під віртуозний музичний супровід DJ Gubik ( Никита Губатенко ), у ході якої було розіграно 2 сертифікати на харчування в ТРЦ «Юність» Піца на дровах, та сувенірну чашку з логотипом відділу молоді та спорту Глухівскої міської ради.

Особлива вдячність Александру Матюхин у та Роману Янковскому за надану звукопідсилювальну апаратуру, світлові та димові ефекти.

Молодь відривалась до 22.00, після чого всіх кому виповнилось 18 років було запрошено продовжити відрив у НК «Party Room».

Александр Никитченко ‎, відділ молоді та спорту Глухівської міської ради


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости