Новость из категории: Новини

Привітали освітян

Минулого четверга на головній сцені Глухова, в міському ПК, вітали освітян. Адже щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Святковий концерт – привітання зібрав повну залу глухівчан, серед яких були педагоги шкіл, дитсадків, позашкілля, а також діти, батьки та вчителі – ветерани. Освітян привітала в.о.міського голови Олена Демішева та урочисто вручила Почесні грамоти Глухівської міської ради з нагоди професійного свята-Дня працівників освіти України:

АНТОНОВІЙ Любові Федорівні, учителю закордонної літератури, російської мови Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1, за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

ЗЕМКЦІ Оксані Валеріївні, викладачу фахових дисциплін Професійно-педагогічного коледжу Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка, за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у навчання і виховання студентської молоді, високий професіоналізм.

ГРИЦЕНКО Людмилі Яківні, вихователю-методисту Глухівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Журавка», за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

КАГАНЦОВІЙ Тетяні Миколаївні, методисту дослідницько-експериментального відділу Глухівського міського центру позашкільної освіти, за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

КАПЕЛЬКО Людмилі Григорівні, вихователю-методисту Глухівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Ромашка», за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

КОЛТАЧИХІНУ Федору Геннадійовичу, директору Глухівської міської дитячо-юнацької спортивної школи, за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

КОРОБКОВІЙ Ірині Петрівні, викладачу історії та соціально-економічних дисциплін Глухівського медичного училища - комунального закладу Сумської обласної ради, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, результативність роботи по розвитку професійно-компетентного майбутнього медичного спеціаліста.

ПРИМАКОВУ Олександру Миколайовичу, керівнику фізичного виховання Державного навчального закладу «Глухівське вище професійне училище», за високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в навчальному закладі.

РИБАЛКО Олені Миколаївні, методисту методичного кабінету відділу освіти Глухівської міської ради, за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

САМОЩЕНКО Ларисі Андріївні, учителю математики Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6, за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

ТРОШІ Олені Володимирівна, викладачу математики Глухівського медичного училища - комунального закладу Сумської обласної ради, за багаторічну сумлінну працю, активне використання та поширення серед колег інноваційних методик навчання і виховання.

ШПЕТНІЙ Ларисі Валеріївні, завідувачці Глухівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Зірочка», за високий професіоналізм, сумлінну працю на освітянській ниві, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління.

 

Педагогам ми доручаємо найдорожче, що в нас є – наших діточок. Роль вихователя та вчителя неможливо переоцінити, та, погодьтеся, що вклад помічника вихователя, медичної сестри, працівника кухні, а також – двірника в дитсадочку та школі – також величезна. Адже без цих людей неможлива повноцінна робота педагога! Тож бажаємо усім, хто долучається до справи виховання та навчання наших синів та доньок, незалежно від займаної посади, міцного здоров’я, щасливої долі та сімейного добробуту!


Оксана Ковальова, фото взято з сайту міської ради.



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости