Новость из категории: Новини

Новини коротко

Кукурудза Глухівщини: обмолотили більш ніж на чверть

Цариці полів у Глухівському районі обмолочено на понад чверті - 27 % площ, у реальному обчисленні - майже 7900 гектарів. З цього обширу зібрали вже 83837 тон зерна. Середня врожайність становить 107 ц/га. Щодо озимини: пшеницю посіяно повністю, жита – майже три чверті від запланованого: 230 га. , що складає 74,2% до прогнозованої площі.

За інформацією Глухівської РДА

За новим футбольним полем треба доглядати, належним чином

На понеділковій апаратній нараді в. о. міського голови О. М. Демішева наголосила на необхідності доглядати належним чином за покриттям нового футбольного стадіону, і постригти газон до настання холодів, яке прогнозують вже на ніч з середи на четвер, 31 жовтня.

Вл. інф.

Нагорода обласного турніру «Юних дослідників»

СумДУ вже вдруге проводив обласний турнір юних дослідників з фізики. У змаганнях «Бозон» вихованці профільного гуртка Глухівського міського центру позашкільної освіти повернулася додому з Дипломом ІІІ ступеню.

За інформацією Глухівського МЦПО

Другий і третій лауреати фестивалю Розумовського

Н ещодавно у Батурині відбувся VІІІ Обласний музичний фестиваль-конкурс молодих виконавців ім. Розумовського, де були представлені й вихованці Глухівської школи мистецтв. Вони продемонстрували прекрасну митецьку спроможність і посіли лауреатські місця: друге - Володимир Кравченко та третє - Анна Покутня.

За інформацією Глухівської школи мистецтв

У автомобілістів - професійне свято

О неділі, 27 жовтня, у автомобілістів було професійне свято. Попередньо ж низка їх отримала від виконуючої обов`язки Глухівського міського голови Олени Демішевої Почесні Грамоти міської ради - за багаторічну працю, ввічливе, чуйне, уважне ставлення до пасажирів, забезпечення своєчасного виконання графіку руху, дотримання належного санітарного стану своїх « залізних коників». Cернед відзначених - водій маршрутки № 6 Михайло ДРОЗДОВ, його колега з №3 Володимир СУПРУНОВ. Директор автостанції «Глухів» Олександр НИКОНЧУК отрмимав почесну відзнаку за забезпечення якості міжміських пасажирських перевезень.

За інформацією Глухівської міської ради



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости