Новость из категории: Новини

Новини коротко

Жнива: зібрали все, за винятком кукурудзи

Напередодні професійного свята аграріїв «царівну полів» на Глухівщині зібрано з 2/3 площ, з площі трохи більшої за 15 тис. га. Загальний її намолот перевищив 153 тис. т., середня врожайність - 102 ц/га. Засіяли хлібороби Глухівщини й озимий клин, зокрема 14,3тис. га - пшеницею, 89 - житом, 794 - ріпаком.

За інформацією районного управління агропромислового розвитку

Тренінг з деінституалізації

Нещодавно у Sumy News завідувач міського відділення соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді Олена ЮДЕНИЧ провела тренінг з деінституціалізації для для своїх колег з усіє Сумщини, ознайомивши їх з сутністю процесу, який, якщо переводити на нормальну мову, являє собою ствердження пріоритету сімейного виховання , з поступовою майже повною ліквідацією дитячих будинків й інтернатів, на користь усиновлення та сімейних форм виховання дітей, що втратили батьківське піклування. Йшлося. Зокрема про її складові, умови ефективного впровадження, нові послугами для дітей у громаді. Наприкінці кожен учасник отримав нагоду визначити свою роль у процесі деінституціалізації: чт то як фахівець, чи член громади, чи сторонній. Матеріали тренінгу розроблено благодійною організацією «Надія і житло для дітей» в Україні.

За інформацією міського відділення соціальної роботи для сім`ї, дітей та молоді

Вилучено майже двадцять кілограмів риби

На минулому тижні інспекторами Сумського рибоохоронного патруля виявлено порушення правил рибальства на річці Шостка, біля Собичевого. Затриммано чотирьох порушників, які ловили рибу забороненими підсаками. Застосування цього знаряддя виявилося досить ефективним: улов 19 кілограмів, ключаючи 89 пліток, 24окунів і 19 сріблястих карасів.

За іформацією Сумського рибоохоронного патруля

Спускався з перил, впав - ЧМТ

Минулої суботи до нашої лікарні привезли в непритомному стані 50- річного мешканця одного з околишніх сіл. У нього зафіксовано черепно – мозкову травму. З`ясувалося, що він втрапив у халепу під час спроби промчатися перилами з другого поверху місцевого клубу.

За інформацією відділу комуникації ГУНП у Сумській області



Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости