Новость из категории: Статті

Електромобілі з кожним днем стають все більш популярні і в нашій країні

Електромобілі недарма отримали світове визнання. Їх двигуни здатні забезпечити тихий, плавний розгін і при цьому давати велике прискорення. Іноді навіть дивуєшся, з якою жвавістю рушають невеликі електромобілі. Щоб відчути сучасність і комфортність машини, достатньо завести безшумний електродвигун KIA Soul EV. Авто з ним не поступається своїм бензиновим аналогам, а динаміка електромобіля значно краща. На великій швидкості шум вітру вигідно замінює настирливий гуркіт мотору.

Електромобілі з кожним днем стають все більш популярні і в нашій країні

Електромобілі з кожним днем ​​стають все більш популярними і в нашій країні. Їх ринок стрімко зростає, кількість марок и моделей збільшується, характеристики значно поліпшуються. За найсвіжішою статистикою в країні зареєстровано понад 30 тис. одиниць електротранспорту. Гібридних авто зареєстровано понад 14,5 тисяч.

Яскравим підтвердженням зростання популярності є асортимент моделей електромобілів в автосалоні «KIA на Петрівці», місто Київ. Ознайомитись з асортиментом автосалону можна на сайті: https://kia.net.ua/. В наявності авто різних марок і дизайну. Але особливою ​​популярністю користується електромобіль KIA Soul EV.

Серед основних характеристик електричного автомобіля називають потужність його двигуна, ємність акумулятора, швидкість і вартість.

- Потужність двигуна KIA Soul EV – 109 к. с.
- Ємність акумулятора – 30 кВт год.
- Максимальна швидкість – 145 км/год.
- Вартість автомобіля залежить від вибору комплектації.

Машина підкуповує компактними розмірами і епатажним дизайном. Це модний електрокар для міста. Широка уніфікація зі звичайним KIA Soul забезпечує:

- простий ремонт;
- багато запчастин.

Клімат-контроль «тільки для водія» значно економить енергію. Завдяки рекуперації знижений знос гальмівних колодок.

Покупців цікавить і такий показник, як запас ходу – відстань, яку може проїхати електрокар на повному заряді своєї батареї. Варто на нього орієнтуватися, плануючи поїздку протягом дня. У KIA Soul EV запас ходу до 250 км.

Поповнити заряд батарей можна від побутової електромережі 220 В або за допомогою пристрою швидкої зарядки постійного струму CHAdeMO. У першому випадку процес займе приблизно 8 годин, а в другому - 80% заряду акумулятора (близько 50 кВт) заповниться за 25 - 35 хвилин. У комплекті з електромобілем йдуть оригінальні кабелі для зарядки, які зберігаються в додатковому відсіку на дні багажника.

Купити KIA Soul EV в автосалоні «KIA на Петрівці» можна за демократичною ціною і навіть в кредит. Досвідчені менеджери салону завжди допоможуть підібрати оптимальний варіант авто з урахуванням ваших потреб, а також варіант розрахунку.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости