Новость из категории: Він та Вона

Засоби від лупи

Лупа - це не тільки естетичний дефект, який може псувати зовнішній вигляд жінок і чоловіків, а й викликає масу неприємних відчуттів, як сухість і свербіж шкіри голови. Народний спосіб проти лупи - це можливість недорого позбутися цієї напасті. Так думає багато хто, але по факту проблема або йде на час, або взагалі залишається. В аптеках є й інші лікувальні засоби, але довіряти варто тільки перевіреній косметиці.

Засоби від лупи

Засіб від лупи Vichy - це ефективний засіб, який не просто прибирає видиму лупу, а й лікує шкіру голови. Компанія протягом багатьох років займалася розробкою ідеальної косметики для волосся і шкіри, яка не маскує проблему. Лікування відбувається на клітинному рівні. В її складі багато хороших активних інгредієнтів.

Косметика Vichy - вибір тих, хто довіряє професіоналам


Косметика від лупи, як і інші косметичні продукти Vichy, розробляється у власних лабораторіях компанії. Вся вона містить в собі один важливий інгредієнт - високомінералізовану термальну воду. Саме її свого часу вивчав доктор Аллер - один із засновників бренду Vichy.

Ця вода допомагає загоювати ранки на дермі, знімає запалення і свербіж шкіри. Коли йде боротьба з лупою, саме це і потребує шкіра голови. Сьогодні Ви можете вибрати різні засоби, як шампунь Vichy від лупи, засіб проти лупи у вигляді пілінгу.

Продукція від лупи з серії Dercos


Хвороба буває сухою і жирною. Перша - це сухі невеликі лушпайки білого або сірого кольору. Найчастіше така лупа виникає на сухій або нормальній шкірі голови. Друга - це жовті досить великі лушпайки, які склеюються між собою за допомогою секрету сальних залоз, і виникає вона на жирній шкірі. Саме тому слід вибирати або засіб від сухої лупи, або засіб від лупи на голові жирного типу.

Vichy пропонує таку косметику проти цих проблем:

- Anti-Dandruff Shampoo For Dry Hair шампунь проти лупи для сухого волосся. Компанія створила таку формулу, яка швидко і ефективно справляється з проблемою. При цьому буде вирішене не тільки естетичне питання, але і вилікувана дерма голови - зникне свербіж, епідерміс прийде в норму на клітинному рівні;
- Anti-dandruff Shampoo шампунь від лупи для нормального та жирного типу волосся. Вже після першого застосування Ви побачите результати, але повного ефекту досягнете через 4 тижні регулярного використання шампуню. Ви позбудетеся і хвороби, і причини її появи;
- Micro Peel Anti-Dandruff Scrub Shampoo. Це шампунь-пілінг для глибокого очищення волосся і шкіри голови. Завдяки активним компонентам цього скрабу, Ви зможете позбутися навіть стійкої проблеми. Засіб підійде для тих, у кого липка і жирна лупа. Видимий результат буде досягнутий вже через один тиждень використання.

Вибирати шампунь для волосся від лупи слід, виходячи з типу Вашого волосся і самої хвороби. Всі засоби протестовані дерматологами, їх ефективність доведена не тільки в лабораторних умовах, а й на прикладі тих, хто вже ними користувався. Натуральний склад косметики допомагає не тільки позбавитися проблеми, але і покращує стан шкіри і самого волосся, а тому Ваші локони будуть блискучими, пружними і красивими.


Поделиться в соцсетях:

Нашли ошибку в статье ? Выделите слово/несколько слов и нажмите Ctrl+Enter

Похожие новости